Steinbakt pizza
fra ditt utekjøkken

Lag deilig italienskinspirert Pizza hjemme

Vi er din lokale forhandler av bakerovner fra Alfa Forni!
Dette er ovner som setter den gode stemningen i et utemiljø og en drøm å tilberede mat i.

Vi har flere modeller å velge i:

  • Frittstående ovner til deg som vil komme fort i gang. 
    – Her er det bare å pakke ut og fyre opp!

 

  • Innbyggingsovner til deg som selv vil mure opp.
    – Byggesett som forenkler byggeprosessen betydelig for deg som ønsker å bygge fra bunn av.

En bakerovn kan brukes til mye mer enn Pizza.

  • Brødbaking
  • Fisk
  • Kjøtt

Spesifikasjoner: 

STEIKEKAMMERET

Stekekammeret er laget av nikkelfritt rustfritt stål. Den beste løsningen for ultrahøye temperaturer – opp mot 600°C

ISOLASJON

Alle våre ovner er ferdig isolerte med varmebestandig isolasjon. Dette gir ovnen din de beste forutsetningene for å holde på varmen og sikkerhet under bruk.

DØREN

Hver ovn er utstyrt med en dør som tillater optimal kontroll med temperaturen.

Noen av modellene har også dører med glass for å ha bedre kontroll med stekeresultatet.

OVERFLATE

Dobbelt lag med pulverlakkering gir en overflate som tåler varme og alle typer vær.

SELVRENSENDE

Pyrolyseeffekten er en prosess som inntrer når ovnen når 500°C. Matrester blir til askestøv og du sitter igjen med en hygienisk overflate. Ikke behov for aggressive rengjøringsmidler.

SERTIFISERINGER

Ovnene er testet og sertifisert i henhold til UNI10474, EN13229 og CE-standarder. Garantert for å gi høyeste sikkerthetsstandarder satt etter internasjonale standarder.

Et utvalg av pizzaovner fra Alfa Forni:

4 CIAO

En kompakt og plasseringsvennlig pizzaovn i tidsriktig og lekkert design. 


4 Pizze med bein……..Kr. 17 500,-

4 Pizze uten bein……..Kr. 15 500,-

4 PIZZE

Bestselgeren av pizzaovnen. Romslig og praktisk ovn med god kapasitet og stor stekeflate. 

 

Tilgjengelig farge:
Kobberfarget / Rød

 

  • Stekeplate 80 X 60 cm
  • Oppvarmingstid: Ca 20-25 min
  • Kapasitet Brød: 4 kg
  • Kapasitet Pizza: 4 st


4 Pizze med bein……..Kr. 32 000,-

4 Pizze uten bein……..Kr. 26 000,-

5 MINUTI

Mediumversjonen. Hurtig og enkel å anvende. Romslig stekeplate og praktisk ovn.  Hurtig oppvarming. 


Tilgjengelig farge:
Kobberfarget / Rød

  • Stekeplate 60 X 50 cm
  • Oppvarmingstid: Ca 15 min
  • Kapasitet Brød: 2 kg
  • Kapasitet Pizza: 2 st
  • Vekt: 100 kg


5 Minuti med bein……..Kr. 24 426,-

5 Minuti uten bein……..Kr. 21 000,-

ALLEGRO

Stor kapasitet for de store måltidene. Stekeegenskaper og tekniske kvaliteter som kan måle seg med en profesjonell ovn. Designet for deg som vil ha det aller beste.


Tilgjengelig farge:
Gul / Rød

  • Stekeplate 100 X 70 cm
  • Oppvarmingstid: Ca 20 min
  • Kapasitet Brød: 5 kg
  • Kapasitet Pizza: 5 st
  • Vekt: 220 kg


Allegro med bein……..Kr. 47 500,-

Allegro uten bein……..Kr. 42 500,-

Innbyggingsovner – byggesett

TRADIZIONALE

TRADIZIONALE Ø93                           10 500,-

DATAARK

TRADIZIONALE Ø100                        13 200,-

DATAARK

TRADIZIONALE Ø110                        14 200,-

DATAARK

TRADIZIONALE Ø123                        16 200,-

DATAARK

CUPOLINO

CUPOLINO Ø60                                         7000,-

DATAARK

CUPOLINO Ø70                                          7800,-

DATAARK

CUPOLINO Ø80                                          8500,-

DATAARK

MASTER VISION

MASTER VISION Ø112                          18 300,-

DATAARK

MASTER VISION Ø125                          19 800,-

DATAARK

MASTER VISION Ø140                          21 500,-

DATAARK

REDSKAPSSETT 4 DELER

 

120 cm…………………..2 100,-

 

 

90 cm…………………….1 725,- 

Guide

Følg denne guiden for en optimal bruk av din nye pizzaovn.

Din Alfa ovn er klar til bruk når du har pakket den ut og montert på røykrør mm.

 

Ovnen trengs ikke å herdes før bruk.

1. I midten av ovnen, lag et lite bål med tørr ved og papir for å starte opp ovnen.

2. Når flammene har fått tak, tilfør større vedstykker og flytt bålet til den ene siden av stekekammeret. Tilsett litt og litt ved så bålet ikke slukker.

3. Etter noen minutter med brenning, vil kuppelen i ovnen bli noe hvit- dette er et resultat av at temperaturen passerer 250°C

Ovnen er nå klar til bruk.

For å slukke bålet:

1. For å kvele bålet, sett i ovnsdøren og vent til veden har blitt til aske.

2. Når bålet er slukket, vent i minst 30 minutter for å fjerne aske. På dette tidspunktet kan man ettersteke f.eks brød og desserter på ettervarmen i ovnen.

NB! Aldri slukk bålet med vann!

NB! Legg vedkubber forsiktig inn i stekekammeret for å unngå å skade ovnen

Dersom ovnen begynner å ryke:

 

  • Sjekk at veden er tørr og fri for gress etc. Veden bør være godt tørket hardved.
  • Påse at ovnen mates gradvis med ved for at ovnen skal brenne jevnt gjennom brukstiden.
  • Pass på at røykrøret står fritt og at det er godt med tilluft.

Dersom ovnen ikke varmer skikkelig:

 

  • Påse at bålet er plassert i siden av stekekammeret og et stykke unna åpningen.
  • Ikke bruk fuktig ved.
  • Tilfør ved gradvis.

Dersom ovnen blir for fort kald:

 

  • Ovnen kan være treg å få varm etter en lengre periode uten bruk.
  • Unngå å lage små og hurtige bål, da disse ikke vil være tilstrekkelige til å gjennomvarme ovnen.
  • Påse at ovnen ikke har trekt inn vann, eller at veden er fuktig. 

Dersom flammer kommer ut av åpningen:

 

  • Unngå å lage overdrevne store bål og demp eventuelle flammer som kommer ut av åpningen med å sette for døren med en glipe på 2-3 cm.

Ulike typer ved:

 

  • Tørr og riktig oppbevart hardved er beste brennstoff til din Alfa ovn.
  • Ulike retter kan dels smaksettes av ulike typer ved. Aroma fra ved kan til en viss grad være med å smaksette maten du tilbereder.
  • Tørr hardved ( Bjørk, Eik, Bøk mm ) vil brenne varmere og vil varme opp ovnen hurtigere.
  • Behandlet treverk ( f.eks Impregnert tre ) bør unngå Dette kan tilføre kjemikalier til ovnen og påvirke kvalitet og smak på mat.

Om du hører at veden bobler og «freser» i varmen, så er veden for fuktig. Dette vil medføre mer røyk, lavere temperaturer og i verste fall skade ovnen.

FØR BRUK:

  • Sjekk at pipe og at røykinntak er åpne og fri for blokkeringer.
  • Påse at gammel aske er fjernet fra ovnen.

 

RENGJØRING:

  • Når flammene er slukket og ovnen er avkjølt, fjern aske med en flammesikker børste. Deponer asken trygt i forhold til brennbart materiale.
  • Rengjør ovnsgulvet med en børste og en lett fuktig klut.
  • Rengjøring av utvendige flater – bruk en klut med lunkent vann.
  • For å gi ovnen ny «glans» så kan man legge på et tynt lag med flytene parafin som legges på med en klut.

 

PYROLYTISK RENGJØRING AV STEKEKAMMER:

  • For å sanitere ovnen – fordel et lag med glødende kull utover ovnsgulvet og la de brenne ut over noen minutter.
  • Ikke benytt kjemiske produkter på noen deler av ovnen!
  • Rengjør kun når ovnen er kald og ikke i bruk!
  • Ved bestilling av ovner forutsettes 50% forskuddsbetaling på bestillingsvare. Noen av ovnene er bestillingsvare og lages kun etter bestilling.
    – Ta kontakt for nærmere info om tilgjengelig modeller.
  • Priser er NOK ink mva – avhentet lager på Heimdal Naturstein.

 

www.ALFAFORNI.it

KONTAKT

Telefon 72 84 58 50
E-post: post@heimdalnaturstein.no

ADRESSE

Industriveien 75
7080 Heimdal (vis kart)
Trondheim

SOSIALE MEDIER:
TA GJERNE KONTAKT MED OSS

Godta våre vilkår og betingelser*

11 + 6 =